LET OP! Vanwege de Zomervakantie zijn wij gesloten vanaf 12-07-2019 t/m 30-07-2019. In deze periode versturen we geen bestellingen en zijn we niet bereikbaar. 5% KORTING met kortingcode ‘vak18’ op alles! Klik hier voor meer informatie.

Remsysteem

Hier vind je alle onderdelen van het remsysteem van je scooter. Periodiek dienen de remblokken of segmenten van de scooter vervangen worden om een optimale werking van de remmen te garanderen. Bij scooters met een schijfrem worden remschijven en remblokken gebruikt. Deze systemen werken 'hydrolisch' en zorgt de remolie ervoor dat de krachten worden verplaatst van de rempomp naar de remklauw, om zo de remblokken tegen de schijf te duwen. Let op een versleten remschijf zorgt voor onnodig snel slijten van remblokken.
 • Remblok

  Remblokken worden gebruik bij scooters met een schijfrem. Hier koop je nieuwe remblokjes van goede kwalieit. Met Malossi remblokken haal je extra remvermogen in huis.

 • Remschoen

  Bij scooters met trommelrem worden remsegmeten gebruikt. Bij alle remsegmenten worden remveertjes bijgeleverd. Voor extra remvermogen en minder slijtage kan je Malossi remsegmenten kopen.

 • Remschijf

  Remschijven worden gebruikt bij een schijfremsysteem. Tijdig nieuwe remschijven voorkomt een hoop ellende. Wil je extra remvermogen kan je een oversize remschijf kopen.

 • Remkabel

  Remkabel voor de voorrem en voor de achterrem van je scooter. Remkabels worden alleen gebruikt bij trommel remsystemen.

 • Remklauw en onderdelen

  De remklauw zorgt samen met de remzuigers voor de kracht tegen de remblok. Een remklauw heb je hier zo gevonden. Ook hebben we reviesiesets om je oude remklauw te reviseren.