Motor

In deze categorie 'Motor' hebben we echt alles wat te maken heeft met het motorblok van je scooter. Omdat de overbrenging bij het blok in zit, zijn ook alle onderdelen van de overbrenging, zoals de variateur, koppeling en v-snaar in deze categorie te vinden. Ook alle onderdelen van het ontstekingssysteem zijn hier te vinden. Bij 'Inlaat' is alles van het gehele inlaattraject te vinden zoals de carburateur en het membraan. Bij de categorie 'Uitlaat' hebben we alles wat met de uitlaat van je scooter te maken heeft.
 • Uitlaat

  De uitlaat is een belangrijk onderdeel van het motorblok van de scooter. In deze categorie hebben we alles wat met de uitlaat van je scooter te maken heeft. Dempers, uitlaatbochten en natuurlijk complete uitlaten. Wil je je scooter opvoeren? Dan is het plaatsen van een andere uitlaat een van de eerste dingen, na het verwijderen van de begrenzer(s) natuurlijk!

 • Motorblok

  In deze categorie bevinden zich alle delen die zich in het hart van het scooterblok bevinden. Enkele voorbeelden van bewegende onderdelen zoals de krukas, zuiger en drijfstang. Uiteraard bevind de cilinder zich ook in deze categorie.

 • Overbrenging

  Hier hebben we alle onderdelen van de overbrenging van je scooter die ervoor zorgen dat de krachten van de krukas worden overgebracht naar het achterwiel. Wil je een betere overbrenging dan is het plaatsen van een andere variateur een goed begin. Daarnaast kan de koppeling vervangen worden.

 • Inlaat

  In de categorie 'Inlaat' hebben we alle onderdelen van het inlaattraject van je scooter. Van luchtfilter tot membraanplaat! Uiteraard is de carburateur en aanverwante delen als sproeier, choke en filter ook te vinden in deze categorie.

 • Ontsteking

  Het ontstekingssysteem bij scooters bestaat uit meerdere onderdelen. In deze categorie hebben we alle delen die nodig zijn om een vonk in de cilinder te krijgen. Ook complete ontstekingen met vliegwiel en bougies bevinden zich in deze categorie.