Tuning uitlaat

Snelle scooter uitlaat kopen doe je hier! Wij hebben een groot assortiment scooter uitlaten. Via onze webshop koop je alle scooter onderdelen online, uiteraard ook de juiste uitlaat voor jou scooter, als je de scooter wil opvoeren of sneller wil maken. Selecteer hierboven eerst het merk van je scooter gevolgd door de uitvoering, onze webwinkel laat dan alleen scooter uitlaten zien die passen op jou scooter! Is je originele uitlaat lek en valt hij niet meer te lassen koop dan een nieuwe standaard uitlaat, klik hier om gelijk naar de standaard uitlaten te gaan. Wil je de scooter sneller maken? Dan zit je goed in deze categorie! Je scooter opvoeren of net iets sneller met je scooter? Dan vind je hier een groot assortiment aan opvoer uitlaten voor alle scooters. De scooter uitlaat is een belangrijk onderdeel met name voor de prestaties van een 2-takt scooter. Een expansie uitlaat, meestal met bocht zorgt voor een toename in trekkracht en topsnelheid. Selecteer het merk en type scooter om alleen geschikte uitlaten te tonen voor jou scooter. Heb je vragen over een uitlaat neem dan contact op met onze klantenservice.

Set Descending Direction

1-25 of 149

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Uitlaat Turbo Kit 2-in-1 X-Road voor Hyosung GT125
 2. Uitlaat Turbo Kit Bajo R voor Suzuki Street Magic
 3. Uitlaat Turbo Kit Bajo RQ Chroom voor Beta RK6 50 (Beta Motor)
 4. Uitlaat Turbo Kit Bajo RQ Chroom voor Beta RK6 98-99 (AM6)
 5. Uitlaat Turbo Kit Bajo RQ Chroom voor Beta RRT 50 (00-10)
 6. Uitlaat Turbo Kit Bajo RQ Chroom voor CPI SX 50, SM 50, Beeline
 7. Uitlaat Turbo Kit Bajo RQ Chroom voor Derbi Senda (00-), Aprilia RX/SX, Gilera RCR/SMT, GSM
 8. Uitlaat Turbo Kit Bajo RQ Chroom voor Derbi Senda DRD (06-)
 9. Uitlaat Turbo Kit Bajo RQ Chroom voor Suzuki Street Magic
 10. Uitlaat Turbo Kit Bufanda Carreras 80 voor Beta RR50 (-02)
 11. Uitlaat Turbo Kit Bufanda Carreras 80 voor Beta RR50 (03-10)
 12. Uitlaat Turbo Kit Bufanda Carreras 80 voor Derbi Senda (00-), Aprilia RX/SX, Gilera RCR/SMT, Zulu
 13. Uitlaat Turbo Kit Bufanda Carreras 80 voor Motorhispania Furia
 14. Uitlaat Turbo Kit Bufanda Carreras 80 voor Rieju MRX, RRX, SMX, Spike
 15. Uitlaat Turbo Kit Bufanda Carreras 80 voor Rieju RR-05, Spike -05
 16. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor Aprilia RX 50 99-05
 17. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor Aprilia RX, SX, Derbi Senda R, SM, Gilera RCR, SMT
 18. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor Beta RR50 (-02)
 19. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor Beta RR50 (03-10)
 20. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor CPI SX50, SM50, Beeline
 21. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor Derbi Senda DRD Pro 06-
 22. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor Generic Trigger, Keeway, KSR-Moto, Ride, Explorer
 23. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor Gilera GSM, H@k, Surfer met Morini
 24. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor Gilera GSM, Zulu (Derbi EBE, EBS Motor)
 25. Uitlaat Turbo Kit Bufanda R voor HM CRE 50 (07-12)

Set Descending Direction

1-25 of 149

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Als je je scooter wil opvoeren dan is een van de eerste uitbreidingen de uitlaat. Met een andere uitlaat wordt direct een grote winst in prestatie geboekt. Let op! Het is nodig je rolletjes en sproeier aan te passen als je een snelle uitlaat op je scooter plaatst. Heb je een 70 cc cilinder, dan is het noodzakelijk een 70 cc uitlaat te kopen. Je vind via onze webshop snel de juiste uitlaat voor je scooter. Zelf je scooter uitlaat vervangen middels onze how-to's. Daarnaast hebben we goede tips om je uitlaat te onderhouden en roest te voorkomen. Heb je een nieuwe uitlaat en je wil hem ontgrenzen verwijder dan de begrenzer in de bocht. Heb je vragen over de uitlaat voor je scooter, bijvoorbeeld welke past op jou scooter, de snelheid, het geluid of de begrenzing bel ons dan of stuur een e-mail. Wij helpen je graag verder met het kopen van een nieuwe uitlaat. Hier koop je nieuwe scooter uitlaten van verschillende merken, Yasuni uitlaat, Malossi uitlaat, originele uitlaat, Giannelli uitlaat, Sito uitlaat, Stage6 uitlaat, Leovince uitlaat, Laser utilaat, NCY uitlaat, Polini uitlaat, Hebo uitlaat, en DPR uitlaat. Als je een nieuwe uitlaat wil kopen dan is het belangrijk dat je weet welk motorblok je scooter heeft. De meest voorkomende blokken zijn, Minarelli horizontaal, Minarelli verticaal, Peugeot Verticaal, Peugeot Horizontaal, Piaggio, Morini en China GY-6 uitlaat. Bij het monteren van een scooter uitlaat raden we aan een nieuwe uitlaatpakking te gebruiken om te zorgen voor een goede afdichting tussen de uitlaat en cilinder. Vind hier alle uitlaat toebehoren. Weet je nog niet of je een snelle scooter uitlaat of een standaard uitlaat wil? Klik dan hier voor een overzicht van alle uitlaten voor scooters.

Je scooter opvoeren met een snelle uitlaat?

Zoals je wellicht hebt meegekregen is het verboden om met een opgevoerde scooter op de openbare weg te rijden. Wel mag je met een opgevoerde scooter het circuit op om ermee te 'racen' om dan goed mee te kunnen komen is het aan te raden om snelle scooter onderdelen te plaatsen en één van de eerste onderdelen die men vervangt is dan de uitlaat. Wij hebben een groot assortiment van scooter uitlaten om je scooter sneller te maken. Dit 'sneller maken' met een andere uitlaat is vooral van toepassing bij 2-takt scooters van bijvoorbeeld Minarelli, Piaggio, Peugeot of Honda. Deze motorblokken zijn een stuk sneller met een snelle uitlaat van bijvoorbeeld Malossi, Polini, Naraku, Tecnigas of Leovince. Heb je een 4-takt scooter dan kan je ook een andere uitlaat plaatsen maar dit is dan voornamelijk voor het geluid en de looks, je scooter wordt er niet gelijk stukken sneller van.

Mooier geluid en betere looks

Eerlijk is eerlijk; het geluid van de standaard uitlaat van de meeste scooters zoals bijvoorbeeld Vespa, Gilera, Piaggio, Peugeot, Sym en Yamaha, hebben niet altijd het mooiste geluid. Natuurlijk is het een persoonlijke smaak, maar als je een iets 'voller' of 'dieper' geluid wil dan is een andere uitlaat toch echt wel een aanrader. Ook voor de looks kan je een andere uitlaat monteren op je scooter. Voornamelijk bij 4-takt scooters is het nog wel eens de wens om een ander geluid uit de uitlaat te creëren. Wij verkopen uitlaten van bekende merken zoals Turbokit, Tecno, Yasuni  en Leovince.