Beoordeeld met een 8.8 642 Google-reviews

Snel geleverd Binnen 1-2 werkdagen**

Gratis verzending Vanaf 75 euro (NL)

Spaarpunten Spaar voor extra korting

Achteraf betalen 14 dagen later betalen

Scooteronderdelen achteraf betalen

Geen random reader bij de hand of vandaag nog geen geld op je rekening maar wel binnen 2 week? Gebruik dan de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Klarna is een bedrijf die de achteraf betaling realiseert voor vele webshops, waaronder onze webshop. Wij zorgen dat je bestelling wordt verstuurd en na ontvangst van de onderdelen krijgt je van Klarna een rekening (per e-mail) welke je binnen 14 dagen dient te betalen aan Klarna.

Scooteronderdelen afbetalen per maand (gespreid betalen)

De betaalmethode waarbij je zelf bepaalt hoeveel je per maand betaalt! Maar Klarna Account is veel meer dan dat. Zo krijg je eerst de scooteronderdelen thuis gestuurd en daarna hoef je pas te betalen. Bovendien worden alle aankopen gecombineerd op één overzichtelijke factuur. Dit geldt natuurlijk voor alle webwinkels waar je winkelt met je Klarna Account. Je krijgt dus slechts één factuur, ongeacht het aantal aankopen.

  • Je krijgt altijd de eerst aankopen voordat je betaalt
  • Je betaalt ten minste € 5 per maand of 1/24 deel van het totale bedrag
  • Je hoeft geen bankrekening- of creditcardnummer in te vullen
  • Alle aankopen worden verzameld op één maandelijks overzicht
  • Je kan de (gehele) schuld op elk moment aflossen zonder extra kosten

De effectieve rente op jaarbasis bedraagt 15,00 %.

Raadpleeg onze kredietprospectus voor een volledig overzicht van het product. Het afleveradres, woonadres en factuuradres moeten één en dezelfde zijn en in Nederland liggen. Het saldo is verschuldigd vanaf de ontvangst van de factuur. Klarna AB maakt een evaluatie op basis van de door de consument verstrekte informatie en, indien gerechtvaardigd, wordt deze informatie met andere bedrijven en kredietagentschappen uitgewisseld. Als de kredietwaardigheid van de consument niet gegarandeerd kan worden, heeft Klarna AB het recht de betaling door de klant via Klarna Account te weigeren, en zal verwezen worden naar alternatieve betaalmogelijkheden.

Je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de geldende wetgeving en zullen niet voor marketingdoeleinden aan derden verstrekt worden.

Klarna's privacy statement vindt je hier.
De Algemene voorwaarden van Klarna vind je hier.
Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet vindt je hier.

De voorwaarden op deze pagina downloaden.