Electra

In deze categorie vind je alle elektrische scooter onderdelen zoals verlichting onderdelen als koplamp knipperlamp en achterlicht. Maat uiteraard vind je hier ook alle onderdelen van het elektrische start-systeem van de scooter. Het startsysteem bestaat onder andere uit; de startmotor, startrelais en schakelaar. Uiteraard vind je hier ook de juiste accu voor je scooter. Heb je vragen over onderdelen neem dan contact met ons op.
 • Accu

  Ook een gedeelte van de ontsteking is de scooter accu. Om de elektrische start te kunnen gebruiken is een accu zeker nodig. Een onderhouds vrije accu heeft geen onderhoud nodig.

 • Achterlicht (origineel)

  Het achterlicht verzorgt de verlichting aan de achterkant van je scooter. Wel zo veilig om goede verlichting te hebben, maar het kan voorkomen dat de unit kapot is. Uiteraard kun je bij ons ook de originele achterlicht units bestellen op merk en type scooter.

 • Achterlicht (styling)

  Je scooter styling met andere verlichting?Led achterlichten geven een unieke uitstraling en hebben ook nog eens een lange levensduur. Bestel hier een fraaie achterlicht unit, eventueel met LED verlichting of een getint (smoke) achterlichtglas.

 • Contactslot

  Een contactslot is los leverbaar maar we hebben ook complete contactslot sets hier zitten alle sloten van de scooter bij zodat je alles makkelijk met

 • Knipperlicht (origineel)

  Knipperlichten, altijd makkelijk om de richting aan te geven! Hier hebben we alles voor de richtingaanwijzer van je scooter. Knipperlicht rechts, knipperlicht links.

 • Knipperlicht (styling)

  LED verlichting op je scooter? Vervang dan ook de knipperlichten door exemplaren met LED's. Bestel hier 'styling' knipperlichten en plaats ze zelf makkelijk op je scooter. Ook universele RAW-units vind je in deze categorie.

 • Koplamp (origineel)

  De koplamp zorgt voor de verlichting aan de voorkant van de scooter. Hier vind je alle koplampen, uiteraard ook Led lampen voor extra styling aan je scooter.

 • Koplamp (styling)

  Ook aan de voorzijde LED verlichting monteren of een koplamp wat beter bij je scooter past? Hier vind je alle koplamp-units van fabrikanten als BCD en TNT. Ook koplampen met halogeen spots.

 • lazyload

  Lampjes

  Alle lampjes voor optimale verlichting. lamp voor de voorlamp maar ook voor de achterlamp kan je makkelijk zelf vervangen. Hier vind je alle losse lampen om veilig te rijden.

 • lazyload

  Relais

  Het relais zorgt voor de aansturing van de startmotor. Relais zijn stuk als deze niet meer 'tikken'. Een nieuw relais plaatsen is eenvoudig zelf te doen.

 • lazyload

  Spanningregelaar

  De spanningsregelaar zorgt samen met de accu voor een stabiele boordspanning op je scooter. Wanneer de spanningsregelaar kapot is functioneert het elektrische gedeelte niet goed meer.

 • lazyload

  Startmotor en koppeling

  De startkoppeling wordt alleen gebruikt bij het elektrisch starten van je scooter. Bestel hier een startkoppeling, bendix of startmotor, zodat je scooter ook weer met de elektrische starter te starten is.