Beoordeeld met een 8.8 642 Google-reviews

Snel geleverd Binnen 1-2 werkdagen**

Gratis verzending Vanaf 75 euro (NL)

Spaarpunten Spaar voor extra korting

Achteraf betalen 14 dagen later betalen

Vespa Elettrica onderdelen kopen?

Onderdelen voor je elektrische Vespa nodig? Hier zit je goed! Bij allesvoorscooters doen we onze uiterste best om ook voor de nieuwste scooters onderdelen te leveren, al hopen we natuurlijk dat je nog niet gelijk toe bent aan het plaatsen / vervangen van onderdelen aan je Elettrica scooter van Vespa, dat is niet de bedoeling! We hebben daarom ook Vespa Elettrica Accessoires zoals winschermen en beenkleden. Koop hier alle accessoires en onderdelen voor de Vespa Elettrica en bestel ze voordelig via internet.

Momenteel hebben we alleen de originele Vespa onderdelen te koop, aangezien er nog geen imitatie onderdelen te verkrijgen zijn.
We kunnen alles leveren van Accu tot compleet motorblok en de kleine delen zoals remleidingen, remblokken en elektronische onderdelen.

Nieuste Vespa; Dé Elettrica

De Vespa Elletrica is compleet nieuwe op de markt gebracht door Vespa en is hun eerste elektrische scooter. Eindelijk is er een elektrische scooter met een fraai uiterlijk en de kwaliteit die we van Vespa gewend zijn.
De Elletrica wordt in verschillende uitvoeringen geleverd;

  • Elettrica snor (25 km/h) zonder helmplicht
  • Elettrica brom (45 km/h) met helmplicht
  • Elettrica motorscooter (125 km/h)

De 'gewone' Vespa is inmiddels een van de meest populaire scooters alle tijden, niet voor niets natuurlijk want laten we eerlijk zijn; alles is gewoon goed! De Vespa scooters zijn over het algemeen wel wat duurder dan andere scooters maar daar krijg je een hoop kwaliteit voor terug. Vespa moet natuurlijk ook met de tijd mee en daarom is de Vespa Elettrica ontwikkeld. De elektrische scooter van Vespa heeft een actieradius van ca 100km en de accu kan snel worden opgeladen met de bijgeleverde lader. In slechts 4 uur is de accu van de Vespa Elettrica al opgeladen!

Ook het design is zeer herkenbaar en eigenlijk zoals we van Vespa gewend zijn; Uniek en klassiek. Nu eerst genoeg informatie over de E-scooter van Vespa, daarom door naar de onderdelen en accessoires ervoor. Zie hieronder een overzicht van de onderdelen en de artikelnummers.

Accu Vespa Elettrica (origineel Piaggio 1A010077)