Beoordeeld met een 8.8 642 Google-reviews

Snel geleverd Binnen 1-2 werkdagen**

Gratis verzending Vanaf 75 euro (NL)

Spaarpunten Spaar voor extra korting

Achteraf betalen 14 dagen later betalen

PUNTEN VERKRIJGEN
Bij vele acties in onze webshop kan je punten verdienen. Uiteraard bij het doen van een aankoop via de webshop ontvang je punten (hoeveelheid afhankelijk van het aankoopbedrag) maar ook voor het scrijven van reviews, uitnodigen van vrienden en delen via Facebook. Hieronder alle acties en bijbehorende beloning op rij:
  • Aankoop via de webshop met een totaalbedrag tussen € 20,00 en € 50,00 = 0,6 punt per euro
  • Aankoop via de webshop met een totaalbedrag tussen € 50,00 en € 100,00 = 0,8 punt per euro
  • Aankoop via de webshop met een totaalbedrag vanaf € 100,00 = 1 punt per euro
  • Inschrijven op de nieuwsbrief voor de eerste keer = 10 punten
  • Productreview schrijven = 5 punten
  • Vriend uitnodigen = 5 punten
  • Link delen op Facebook, Twitter, Pinterest of Google+ = 5 punten
  • Liken op Facebook = 5 punten
WAARDE VAN PUNTEN 
Elke 20 punten is € 1,00 euro waard. Je kan spaarpunten inwisselen bij een volgende bestelling en daarmee korting ontvangen op de volgende bestelling. Stel je hebt 400 punten gespaard, dan krijg je op een volgende bestelling € 20,00 korting. Let wel op dat op elke bestelling een maximum geld van 40% wat betaald mag worden met spaarpunten. Stel dus dat je zoals genoemd 400 punten hebt en je wil een bestelling doen van € 40,00 dan mag je maximaal (40% van € 40,00 = 16 euro) aan punten inwisselen, in dit geval dan dus 320 punten.
PUNTEN GEBRUIKEN
Als je 20 punten (of meer) hebt gespaard, dan kan je deze gebruiken bij een volgende bestelling. Heb  je nog geen 20 punten, dan kan je de punten nog niet gebruiken. Heb je wel 20 punten of meer, dan kan je deze tijdens het afrekenen gebruiken door aan te geven hoeveel punten je wenst in te wisselen tijdens het bestellen. Je kan maximaal 40% van het orderbedrag betalen met punten. Wil je bijvoorbeeld iets bestellen met een totale waarde van 100 euro, dan kun je maximaal 40 euro aan punten inwisselen (=800 punten). De korting wordt direct van het totaalbedrag afgehaald. De resterende kosten kan je gewoon met iDeal, Paypal, Klarna of een andere betaalmethode voldoen. Resterende punten blijven gewoon in je account staan en zijn niet in te wisselen voor geld.
MINIMUM EN MAXIMUM
Je hebt minimaal 20 punten nodig om deze te kunnen gebruiken bij een volgende aankoop. Als je minder dan 20 punten hebt, kun je deze (nog) niet gebruiken voor een volgende bestelling. Zorg ervoor dat je meer punten krijgt door bijvoorbeeld een review te schrijven, je in te schrijven op de nieuwsbrief of door meer te kopen via onze webshop. Het maximum aantal punten is 1000. Je kan dus niet meer dan 1000 punten in je account hebben. Per klant account ontvang je punten voor maximaal 20 reviews. Per bestelling mag je maximaal 40% van het bedrag betalen met spaarpunten.
BEHEER JE SPAARPUNTEN
Je hebt de mogelijkheid om je punten in te zien en te beheren in je account. Vanaf je account heb je de mogelijkheid om het aantal punten te zien die je hebt gespaard, het aantal dat je nog nodig hebt om de punten te gebruiken en het maximale te behalen punten (1000)
Ook kun je zien waar je punten voor kan krijgen en waarmee je de behaalde punten hebt gehaald. Spaarpunten zijn maximaal 180 dagen geldig na het verkrijgen ervan, je kan in je account ook zien hoelang je punten nog geldig zijn. Bij de instellingen kun je aangeven welke e-mail notificaties je wenst te ontvangen. Het is mogelijk om per wijziging van het aantal punten een e-mail te krijgen en 10 dagen voor het vervallen van je punten een e-mail te krijgen.
VERVALLEN
Spaarpunten hebben een geldigheid van 180 dagen na ontvangst van de punten. Als je meer punten hebt met verschillende datums, dan vervallen de punten die je het eerst gekregen hebt ook het eerst.
Overige informatie:
  • Punten kunnen alleen worden gebruikt als een tegoed bij een aankoop in onze webshop. Omwisselen voor geld is niet mogelijk
  • Je kan je inschrijven om een e-mail te ontvangen elke keer dat je saldo van je spaarpunten veranderd (nieuwe ontvangen punten, verlopen punten en verbruikte punten) dit kan je terug vinden bij 'spaarpunten' als je bent ingelogd.