Beoordeeld met een 9.0 209 Google-reviews

Snelle verzending Geleverd in 1-3 werkdagen

Gratis verzending Vanaf 75 euro (NL)

Veilig winkelen SSL Verbinding

Achteraf betalen 14 dagen later betalen

Kymco Vitality 50 4T SG10AA

Kymco Vitality 50 4T SG10AA

Kymco Vitality 50 4T SG10AA Motor

Motor

In deze categorie 'Motor' hebben we echt alles wat te maken heeft met het motorblok van je scooter. Omdat de overbrenging bij het blok in zit, zijn ook alle onderdelen van de overbrenging, zoals de variateur, koppeling en v-snaar in deze categorie te vinden. Ook alle onderdelen van het ontstekingssysteem zijn hier te vinden. Bij 'Inlaat' is alles van het gehele inlaattraject te vinden zoals de carburateur en het membraan. Bij de categorie 'Uitlaat' hebben we alles wat met de uitlaat van je scooter te maken heeft.
Kymco Vitality 50 4T SG10AA Electra

Electra

Problemen met het elektrische systeem van je scooter? Of start je scooter niet meer met de e-start? In deze categorie vind je alle onderdelen die te maken hebben met het elektrische systeem van je scooter. Hier vind je dus delen zoals een koplamp, startmotor, relais, knipperlicht, accu, teller of sensor. De meeste scooters kunnen niet goed functioneren als er iets met de elektronica aan de hand is. Zorg er tevens voor dat je goed zichtbaar bent en dat je zelf kan zien. Je verlichting aan de voorkant en achterkant zijn erg belangrijk voor je eigen veiligheid.
Kymco Vitality 50 4T SG10AA Frame

Frame

Onder de hoofdcategorie 'Frame' vallen aardig wat onderdelen die op of aan je scooter zitten. Zo vind je hier een bokstandaard of een zijstandaard, maar ook cosmetische delen zoals een kappenset (plaatset) of spatbord. Daarnaast het contact met de weg zoals scooterbanden, remmen en vering. Zorg voor een goed profiel van je voorband en achterband en controleer altijd of je schokdemper nog goed 'dempt'. Vanzelfsprekend vind je hier ook rem-onderdelen zoals remblokken, remschoenen, remklauwen en remschijven.
Kymco Vitality 50 4T SG10AA Accessoires

Accessoires

Windscherm of spiegels nodig? Wij hebben vele accessoires voor je scooter! Hier vind je alle toebehoren en extra's, hoewel spiegels op je scooter niet echt een 'extra' is, deze zijn tegenwoordig zelfs verplicht om te hebben. Een windscherm is daarentegen wel een leuke accessoire om te plaatsen op je scooter. Je zit dan lekker uit de wind en hebt minder last van regen. Je vind ook merchandise zoals T-shirts, jassen, stickers en andere promotie materiaal in deze categorie. Er zit vast iets leuks voor je bij!
Kymco Vitality 50 4T SG10AA Onderhoud

Onderhoud

Zeer belangrijk: Onderhoud aan je scooter! Hou het betaalbaar en doe het zelf. In deze categorie vind je alle producten en benodigdheden om zelf je scooter te onderhouden. Zo vind je hier specifiek gereedschap om bijvoorbeeld je vario of koppeling los te maken (en weer vast)m dit vind je onder de categorie 'gereedschap'. Bij de werkplaatsuitrusting vind je alle kleine materialen en handige producten waar je eigenlijk nooit zonder kan, denk hierbij aan tape, tie wraps en handschoenen om veilig en schoon te werken.