kappen en platen

Scooter kappenset online kopen doe je hier, direct een compleet nieuwe look voor je scooter. Met een scooter kappenset haal je direct alle benodigde kappen in huis voor de gehele scooter. Niemand zal je scooter herkennen! Kappensets zijn leverbaar in de meest uit een lopende kleuren en met een gehele set in een keer ben je goedkoop klaar We hebben ook enkele parelmoer kappensets en flip-flop kleur scooter kappen voor verschillende scooters als; Yamaha Aerox kappen, Gilera Runner kappen, Peugeot Speedfight kappen en kappen voor Peugeot Vivacity.

Set Descending Direction

101-125 of 388

 1. Kap voorkant onder  zwart gespoten voor QT-9
 2. Kappe / Deckel Tachobohrung voor Vespa 50 Special
 3. Kappenset blauw voor Derbi Senda R, SM X-Treme, SM DRD
 4. Kappenset Groen voor Derbi Senda R, SM X-Treme, SM DRD
 5. Kappenset OEM Carbon-Look voor Peugeot Ludix Blaster, Snake
 6. Kappenset orange voor Derbi Senda R, SM X-Treme, SM DRD
 7. Kappenset rood voor Derbi Senda R, SM X-Treme, SM DRD
 8. Kappenset wit voor Derbi Senda R, SM X-Treme, SM DRD
 9. Kappenset zwart voor Derbi Senda DRD Racing -2010
 10. Kenteken houder ODF Achterwiel VA voor Minarelli
 11. Kenteken houder ODF Achterwiel voor CPI
 12. Kenteken houder ODF Achterwiel voor Peugeot horizontaal
 13. Kenteken houder ODF Achterwiel voor Peugeot verticaal
 14. Kenteken houder ODF seitlich zilver voor Morini
 15. Kenteken houder voor Vespa ET2, ET4
 16. Kentekenhouder met Achterlicht LED rood en Knipperlicht voor Supermotard, Enduro
 17. Kentekenhouder met Achterlicht LED rood voor Supermotard, Enduro
 18. Kentekenhouder met Achterlicht LED wit voor Supermotard, Enduro
 19. Kentekenhouder met KnipperlichtBevestiging voor Motor universeel
 20. Kentekenhouder OEM voor Aprilia RX, SX 50
 21. Kentekenhouder OEM voor Derbi Senda DRD Pro
 22. Kentekenhouder OEM voor Derbi Senda DRD Racing, HYP, X-Treme, Gilera RCR, SMT
 23. Kentekenhouder OEM voor Derbi Senda R, SM, Gilera RCR, SMT -10
 24. Kentekenhouder OEM voor Rieju MRT 50
 25. Kentekenhouder Polini voor 50cc
  € 4,90

  Meer informatie >

  ✔ Op voorraad

Set Descending Direction

101-125 of 388

Nieuwe kap nodig? Wij hebben in deze categorie verschillende kappen van je scooter. Sorteer plaatwerk op het gedeelte van de scooter. Zoek je een kap aan de voorkant van de scooter selecteer dit dan aan linkerkant in het menu. In geval dat je een achterkap nodig hebt selecteer je deze natuurlijk. Losse platen/kappen zijn in de meeste gevallen 'origineel' dit betekend dat de kap geproduceerd is door de fabrikant van de scooter zelf. Er zijn ook scooter kappen welke van andere merken zijn zoals Str8, DMP, Edge en TNT. Deze 'imitatie' kappen zijn over het algemeen goed passend en prima om te gebruiken als vervanging van de originele kap of plaat. Hier vind je uiteraard ook een beenschild, zijkap, voorkap, achterkap, zijscherm en meer. Kan je een scooter onderdeel niet vinden neem dan contact op met onze klantenservice.De scooter kappen hebben allen een goede pasvorm en zijn geschikt om het gehele jaar door te gebruiken. Wil je stickers of decals voor je plaatwerk dan dien je deze los bij te bestellen. In enkele gevallen worden er stickers bij een kappenset geleverd. Om de kappen te plaatsen op je scooter kan je de oude schroeven hergebruiken. Zijn er enkele schroeven van de kappen kwijt of wil je alles nieuw hebben, bestel dan een schroevenset mee.

Scooter kappenset goedkoop

Scooter kappen kopen en het liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk,  alleen bij Allesvoorscooters.nl Via onze webshop bestel je online alles voor je scooter! Scooter onderdelen en Scooter accessoires, zo ook scooter kappen en scooter plaatwerk. In deze categorie vind je alles voor de buitenkant van je scooter. Scooter kappen zitten meestal bevestigd met schroeven. Een kappenset plaatsen op je scooter is zelf makkelijk te doen. Haal eerst de oude kappen voorzichtig los door alle schroeven los te draaien, bewaar de schroeven altijd. Wil je scooter kappen repareren dan hebben we speciale reparatiesets. Het herstellen van scooter kappen kan soms door de scooterkappen te polyesteren of door plamuur te gebruiken.