kappen en platen

Scooter kappenset online kopen doe je hier, direct een compleet nieuwe look voor je scooter. Met een scooter kappenset haal je direct alle benodigde kappen in huis voor de gehele scooter. Niemand zal je scooter herkennen! Kappensets zijn leverbaar in de meest uit een lopende kleuren en met een gehele set in een keer ben je goedkoop klaar We hebben ook enkele parelmoer kappensets en flip-flop kleur scooter kappen voor verschillende scooters als; Yamaha Aerox kappen, Gilera Runner kappen, Peugeot Speedfight kappen en kappen voor Peugeot Vivacity.

Set Descending Direction

101-125 of 376

 1. Kappenset rood voor Derbi Senda R, SM X-Treme, SM DRD
 2. Kappenset wit voor Derbi Senda R, SM X-Treme, SM DRD
 3. Kappenset zwart voor Derbi Senda DRD Racing -2010
 4. Kappenset zwart voor Derbi Senda R, SM X-Treme, SM DRD
 5. Kenteken houder ODF Achterwiel VA voor Minarelli
 6. Kenteken houder ODF Achterwiel voor CPI
 7. Kenteken houder ODF Achterwiel voor Peugeot horizontaal
 8. Kenteken houder ODF Achterwiel voor Peugeot verticaal
 9. Kenteken houder ODF seitlich zilver voor Morini
 10. Kenteken houder voor Vespa ET2, ET4
 11. Kentekenhouder met Achterlicht LED rood voor Supermotard, Enduro
 12. Kentekenhouder met Achterlicht LED wit voor Supermotard, Enduro
 13. Kentekenhouder met KnipperlichtBevestiging voor Motor universeel
 14. Kentekenhouder OEM voor Aprilia RX, SX 50
 15. Kentekenhouder OEM voor Aprilia RX, SX, Derbi Senda, Gilera RCR, SMT 50 Euro4 2018-
 16. Kentekenhouder OEM voor Derbi Senda DRD Pro
 17. Kentekenhouder OEM voor Derbi Senda DRD Racing, HYP, X-Treme, Gilera RCR, SMT
 18. Kentekenhouder OEM voor Derbi Senda R, SM, Gilera RCR, SMT -10
 19. Kentekenhouder OEM voor Rieju MRT 50
 20. Kentekenhouder Polini voor 50cc
  € 4,90

  Meer informatie >

  ✔ Op voorraad

 21. Koelkap Naraku Carbon-Look voor 139QMB, Kymco 4T 50cc
 22. Koelkap Naraku Chroom voor 139QMB, Kymco 4T 50cc
 23. Koelkap RVS Gepolijst voor Vespa PK 50-125, V50, Primavera 125 ET3, Ape 50
 24. Koelkap voor CPI, Keeway, Minarelli AC horizontaal
 25. Koelkap voor CPI, Keeway, Minarelli AC horizontaal

Set Descending Direction

101-125 of 376

Nieuwe kap nodig? Wij hebben in deze categorie verschillende kappen van je scooter. Sorteer plaatwerk op het gedeelte van de scooter. Zoek je een kap aan de voorkant van de scooter selecteer dit dan aan linkerkant in het menu. In geval dat je een achterkap nodig hebt selecteer je deze natuurlijk. Losse platen/kappen zijn in de meeste gevallen 'origineel' dit betekend dat de kap geproduceerd is door de fabrikant van de scooter zelf. Er zijn ook scooter kappen welke van andere merken zijn zoals Str8, DMP, Edge en TNT. Deze 'imitatie' kappen zijn over het algemeen goed passend en prima om te gebruiken als vervanging van de originele kap of plaat. Hier vind je uiteraard ook een beenschild, zijkap, voorkap, achterkap, zijscherm en meer. Kan je een scooter onderdeel niet vinden neem dan contact op met onze klantenservice.De scooter kappen hebben allen een goede pasvorm en zijn geschikt om het gehele jaar door te gebruiken. Wil je stickers of decals voor je plaatwerk dan dien je deze los bij te bestellen. In enkele gevallen worden er stickers bij een kappenset geleverd. Om de kappen te plaatsen op je scooter kan je de oude schroeven hergebruiken. Zijn er enkele schroeven van de kappen kwijt of wil je alles nieuw hebben, bestel dan een schroevenset mee.

Scooter kappenset goedkoop

Scooter kappen kopen en het liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk,  alleen bij Allesvoorscooters.nl Via onze webshop bestel je online alles voor je scooter! Scooter onderdelen en Scooter accessoires, zo ook scooter kappen en scooter plaatwerk. In deze categorie vind je alles voor de buitenkant van je scooter. Scooter kappen zitten meestal bevestigd met schroeven. Een kappenset plaatsen op je scooter is zelf makkelijk te doen. Haal eerst de oude kappen voorzichtig los door alle schroeven los te draaien, bewaar de schroeven altijd. Wil je scooter kappen repareren dan hebben we speciale reparatiesets. Het herstellen van scooter kappen kan soms door de scooterkappen te polyesteren of door plamuur te gebruiken.